Hva vi

TILBYR


 

EVENT STYLING

Vi leverer alt fra enkle ballongbuketter til nydelige skreddersydde installasjoner og dekorelementer som tar pusten fra deg. Vi tilpasser oss etter hver kundes behov og budsjetter, og utfordrer dere gjerne kreativt for å skape den perfekte stemningen.

UTSTILLINGSDESIGN

Ønsker du at din merkevare skal bli lagt merke til? Vi sørger for å fremme merkevarer og tjenester, i tillegg til å profilere bedrifter og arrangementer. Vi jobber tredimensjonalt og tilbyr kreative eksponeringsløsninger. Vi sørger for god utnyttelse av areal og har god kunnskap om ulike materialer.

PR

Skal du arrangere et PR event? Vi bygger opp et konsept rundt ditt arrangement, med fokus på at din merkevare og budskap skal bli lagt merke til. Vi har spesielt fokus på å skape “instagrammable” øyeblikk, slik at ditt event blir delt i sosiale medier. Vi leverer også unike logo-ballonger som garantert vil bli lagt merke til. Vi pynter showroom og kan lage skreddersydde DM-er. Ta kontakt så kommer vi gjerne med kreative løsninger.

BRYLLUP

Vi ser på hvert bryllup som unikt. Vi er spesialister på organisk ballongdekor, men leverer også installasjoner med andre dekorelementer. Ta kontakt for

 

PRIVATE EVENTER

Vi leverer ballonger og andre festartikler til alt fra dåp, bursdager og andre markeringer. Vi kan skreddersy etter ønsket tema, men har også standard buketter og ballonger som kan kjøpes på www.festligeting.no