DSCF7752.jpg

Velkommen til

FESTLIGE TING EVENT

Vi spesialiserer oss på skreddersydd dekor til alle slags festligheter, eventer og feiringer.

Nyskapende løsninger, vakre detaljer og kunstneriske kombinasjoner er i hjertet av alt vi gjør.

Vi er stylingkonsulenter for arrangement og fester, og jobber daglig med å holde oss oppdaterte på trender og kreative installasjoner, slik at vi kan skape noe unikt for ditt arrangement.

Vårt mål er å skape og skreddersy noe som gjør at ditt arrangement skiller seg ut og bidrar til "det lille ekstra". .

 

Ønsker du 

TILBUD?

Vi gjør at ditt arrangement skiller seg ut fra resten. Send oss en forespørsel i dag!

 
DSCF0622.jpg

Referanser

Vi er veldig fornøyd med samarbeidet med Balloncini. Ballongene var knallfine og passet godt til eventet vi hadde, i forhold til farger og tema. Vi er super happy!
— Bik Bok
Som utleier av lokale Rockefeller til en større kunde samarbeidet jeg nylig med Festligeting (nå Balloncini).
Fra å være ellers rocka lokaler ble alle rommene på Rockefeller forvandlet oppe og nede med vakkert, artig, spennende og opplevelsesrikt innhold.
Jeg ville ikke nølt med å spørre Festligeting (nå Balloncini) om å samarbeide igjen ved en senere anledning.
— Sara Ousdal Prosjektleder ved Rockefeller Event
Takk for ballongene dere har levert til våre flettebarer med Batiste, Join the Braid Parade. De var så utrolig flotte, og gjorde så utrolig myee for våre stands. Gøy å se at dere er nytenkende og tidlig ute med nye trender.
— Markedssjef i AspireBrands
Da jeg arrangerte event for Birkenstock på Eco Cult, ønsket jeg et street style bilde av influencerne iført Birkenstock sandalene. For å skape kreativitet og smil, tenkte jeg at fargerike ballonger, ville gjøre susen på bildene. Resultatet ble enorm spredning på SoMe- og en skikkelig ballong bonanza.
— Elisa Røtterød


 

HVORFOR BRUKE OSS

Vi skaper oppmerksomhet rundt ditt event eller produkt. Vår ballongdekor blir spesialtilpasset hver enkel kundes behov, om det er å skape engasjement rundt din stand, eller om det er å bergta dine gjester. Vårt mål er å skreddersy noe som gjør at ditt arrangement skiller seg ut fra resten.

 

SE VÅRT ARBEID


Om oss

Anne & Milena

er 2 av 3 gründere bak Festligeting.no som startet i 2015. Vi opprettet Balloncini i 2017, for å videreutvikle vår ballongdekor. Vi er håpløst forelsket i organiske ballonginstallasjoner og gjør ingenting halvveis. Vi ønsker å bidra til å stå for ART i PARTY. Vi har lang erfaring innen dekor og prosjektledelse, og er opptatt av at alt vi leverer skal ha en eksklusiv look & feel.